Kristjan Rahu ostab AS-i Ühisteenused

Kristjan Rahu

Turvafirma G4S müüb Saaremaalt pärit Kristjan Rahu (fotol) suur­osalusega ettevõttele UG Investeeringud 100 protsenti AS-i Ühisteenused aktsiatest.

Omanikuvahetuse järel jätkub Ühisteenuste igapäevane tegevus muudatusteta, kõik kliendilepingud jäävad kehtima, samuti ei muutu ettevõtte kontaktid ega kaubamärk, teatasid ettevõtted.

“Oleme täna konkurentsivõimeline turuosaline ning olen kindel, et Ühisteenuste edasine areng on kogemustega ettevõtjate kätes,” ütles AS-i Ühisteenused juhatuse esimees Hendo Priimägi. “AS Ühisteenused on eduka äristrateegia ja juhtimisega ettevõte ning valdkonnasiseselt paistab silma arenenud IT-lahenduste poolest,” märkis OÜ UG Investeeringud osanik Priit Koit.

AS Ühisteenused korraldab tasulist parkimist ja parkimisjärelevalvet üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Narvas, Sillamäel, Viljandis ja Pärnus. Ettevõte tegutseb parkimismajades ja enam kui sajas tasulises eraparklas, osutades parkimiskorralduse teenust enam kui 400 eramaaomanikule. Lisaks parkimiskorraldusele osutab ettevõte liiklusreguleerimise teenust, omab Linnapesulate nimelist autopesulate ketti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus ja Keilas, tegeleb konfidentsiaalsete dokumentide hävitamise ehk infokaitseteenusega ja pakub elektrilaadijate taristu hooldust.

AS Ühisteenused annab tööd 57 inimesele üle Eesti. Ettevõtte käive oli 2017. aastal 5,7 miljonit eurot. Ettevõte alustas tegevust 2007. aastal ja kuulus G4S rahvusvahelisse majanduskontserni. OÜ UG Investeeringud, senise ärinimega OÜ Utilitas Grupp, on eestimaine valdusfirma, mis investeerib Eesti infrastruktuuri- ja kommunaalvaldkonna ettevõtetesse.

UG Investeeringud OÜ suur­omanik on 88,5-protsendilise osalusega Kristjan Rahu, kes müüs novembri lõpus energiafirma Utilitase. Omanikud on veel 4,95-protsendilise osalusega Priit Koit, 1,98 protsendiga Priidu Nõmm ning võrdselt 1,49-protsendiliste osalustega Aulis Meitus, Erich Teigamägi ning Janek Trumsi.

Print Friendly, PDF & Email