Auriga Niidu apteek seadis end sisse südalinnas (9)

NÜÜD RAE KESKUSES: Varem Auriga kaubanduskeskuses asunud Niidu apteek seadis end nüüd sisse Rae keskuses. Apteegi juhataja Elsi Tisleri hinnangul on asukoht hea ja peaks klientidele mugav külastada olema.
MAANUS MASING

Läinud aasta lõpul Auriga kaubanduskeskuses uksed sulgenud Niidu apteek taasavas uksed laupäeval, kuid nüüd mitte enam linna servas, vaid otse keset linna.

Apteegi mänedžer Riina Rand selgitas, et asukohta otsustati vahetada väga lihtsal põhjusel – Aurigas lõppes neil rendileping. “Tuli vaadata, kuhu ümber kolida, ja Rae keskus tundus pakutavatest variantidest kõige sobivam,” selgitas Rand.

Tegemist on pinnaga, kus varem tegutses Shu kingakauplus. “Saime uksed lahti suhteliselt kiiresti ja esialgu oli rahvast nagu oli, aga eks nad nüüd näevad, et me just seal asume,” oli apteegi mänedžer uue asukoha suhtes optimistlik. Uudistajaid oli ukse taga juba siis, kui uutes ruumides alles remont käis ning ravimeid koliti. “Loodame seal ikka edukat apteeki näha,” sõnas Riina Rand.

Niidu apteegi juhataja Elsi Tisler on sama meelt. Temagi on veendunud, et apteegi asukoht on kesklinnas väga hea – käib ju Rae keskuses väga palju rahvast. Apteek asub nüüd aga otse nende käigutee ääres. Ka Niidu teine apteek asub just Coopi ehk Saaremaa tarbijate ühistu rendipinnal ning koostöö on olnud hea. Seega on tegemist nende jaoks kahtlemata hea lahendusega.

“Täitsa kohanenud pole siin veel ei ostjad ega me isegi,” naeris Tisler eile ennelõunal parasjagu vitamiine riiulitele välja sättides. Uued apteegiruumid on avarad ja ehkki esmapilgul paistab, et riiulitel on kaupa juba küll, kinnitas apteegi juhataja, et kogu kraam veel väljas pole ja tegeletakse aktiivselt justnimelt selle väljapanemisega.

“Aga uks on lahti, astutakse sisse ja müüme pidevalt,” kinnitas Tisler, et uues kohas tundub juba eos hästi minevat. “Nii ongi – püüame kohaneda, klientidele vastu tulla ja kõike, mis tarvis, neile pakkuda. Nagu ikka, ainult uue koha peal.”


Aurigasse tuleb Apotheka

Mis puutub Aurigas vabanenud pinda, siis seegi ei jää tühjaks. Auriga kaubanduskeskuse esindaja Kristjan Maaroosi sõnul leiab edaspidigi keskuse peauksest sisenedes kohe vasakut kätt apteegi – tegutsemise seal võtab peagi üle Apotheka apteek.

Esialgu käivad pinnal küll veel väiksed ümberehitus­tööd, kuid peagi on apteek avatud.

Print Friendly, PDF & Email