Vald tahab teada 735 liiklusmärgiposti hinda (2)

Saaremaa vallavalitsus soovib tellida liiklusmärgiposte kahes erinevas pikkuses – 3,5- ja 7-meetrisi –  ning küsib hinnapakkumisi kuni 735 posti jaoks.

Kuressaare Linnamajanduse juhi Marek Koppeli sõnul läheb 3,5-meetrisi poste esialgu tarvis 150 ja 7-meetrisi 30. Koppeli sõnul on teedespetsialistid ja teenuskeskuse juhid saanud vallakodanikelt informatsiooni, kus liiklusmärgid puuduvad ja kuhu oleks vaja neid paigaldada.

“Varume liiklusmärgiposte ette, et kui kevadel läheb märkide paigalduseks, oleks vajalik hulk kohe võtta,” lisas Koppel.

Lisaks sellele vahetatakse muu töö kõrvalt linnas vanu kollaseid märgiposte uute vastu. “17. jaanuaril selgub, palju postid võivad maksma minna, kui oleme hinnapakkumised kätte saanud,” ütles Linnamajanduse juht.

 

Print Friendly, PDF & Email