Faust, Mölder ja Öed on muusikaauhindade nominendid

Selgunud on artistid, kes jätkavad erinevates kategooriates konkureerimist ihaldusväärsele Eesti Muusikaauhinnale. Nominendid selgitas välja 146-liikmeline žürii, auhindu jagatakse 17 kategoorias.

Aasta elektroonikaalbumi kategoorias on kolme nominendi seas saarlasest helilooja Sander Mölder oma uue albumiga “TIKS 068”. Samas on Mölder nominent ka aasta debüütalbumi kategoorias ning kõnealuses kategoorias pakub talle konkurentsi Kristel Aaslaiu ja Tuuli Ranna ansambel Öed oma esikalbumiga “Öed”.

Aasta jazzalbumi kategoorias on nominent Estonian Voices oma albumiga “Taat läks lolliks”. Ansamblis lööb kaasa ka Saaremaalt pärit Maria Väli. Nominent on Estonian Voices ka aasta albumi ja aasta ansambli kategoorias.

Aasta naisartisti tiitel on võimalik võita aga Saaremaalt pärit jazzmuusikul Maria Faustil.

Eesti Muusikaauhinnad 2019 toimub 24. jaanuaril Saku suurhallis.

Print Friendly, PDF & Email