Aasta küla selgub 1. veebruaril (15)

Saaremaa Kodukandi eestvedamisel kuulutatakse aasta küla välja tuleva kuu algul toimuval Aasta Küla galal.

MTÜ Saaremaa Kodukant juhatuse liikme Reet Viira (pildil) sõnul on selgunud kandidaadid, kellele austav tiitel võib tulla. Muhu vallast kandideerib tiitlile Paenase küla, Saaremaa vallast aga Mäebe küla, Pidula kandi külad (Pidula, Kõõru, Abula, Odalätsi, Kallaste, Kuusiku) ja Kõljala kandi külad (Kõljala, Reeküla, Kaali-Liiva, Masa, Eiste).

Hindamiskomisjoni tööd juhib Saaremaa Kodukant ja sellepoolne komisjoni liige Reet Viira, komisjoni liikmetena löövad kaasa Terje Aus Saarte koostöökogust, Helje Pent Saare arenduskeskusest, Malle Mätas Muhu valla ja Veiko Viil Saaremaa valla poolt. Aasta Küla gala toimub 1. veebruaril Sandla kultuurimajas.

Print Friendly, PDF & Email