Maxima lisab kaks parkimiskohta puudega inimestele (9)

Raske puudega Kaarma elaniku ettepanekul suurendab Maxima kauplus Kuressaare parklas puuetega inimestele mõeldud parkimiskohtade arvu.

Saarte Hääle toimetusse helistanud Aldur Kungla ütles, et Maxima sissepääsu juures asuvad kaks invaliidi parkimiskohta on sageli hõivatud. Mehe sõnul soovib ta veel ühe invaliidi parkimiskoha sisseseadmist Maxima parklas ning on sel teemal poe juhatajaga ka rääkinud, aga tulemusteta.

“Rääkisin juhatajaga suvel ja sügisel, aga peale lubaduste ei juhtunud rohkem midagi,” tõdes Kungla. Eriti talvise libedaga nõuab parkla kaugemast otsast poodi kõndimine liikumispuudega inimeselt kõvasti vaeva.

Kungla sõnul on näiteks Auriga ees kokku kaheksa invaliidi parkimiskohta, neist neli jääb K-rauta poolele. Samas tahaks Aldur Kungla ka edaspidi Maximas käia. “Maxima on mu lemmikpood, sealt ostan alati oma kaubad,” kinnitas ta.

Maxima Eesti OÜ meedia­juht Marit Liik ütles, et juba lähinädalatel loob Maxima olemasoleva kahe invaparkimiskoha kõrvale veel kaks, nii et kokku saab neid olema neli. Teekattemärgistuse saavad uued parkimiskohad küll alles kuivade kevadiste ilmadega, kuid juba lähinädalatel pannakse paika viidad ja postid, et Kuressaare Maxima parkla neli invaparkimiskohta oleksid kenasti märgatavad.

“Täname Aldurit hea tagasiside eest ja julgustame meile ettepanekuid parendusteks ikka tegema,” lausus Marit Liik. Selline tagasiside aitab ühiselt parendada kaupluse keskkonda ja võimalikke kitsaskohti koos külastajatega lahendada.

 

Print Friendly, PDF & Email