Solistica lõppvõistlusel üheksa saarlast

Kokku pääses Kuressaare gümnaasiumis 25.–26. jaanuaril toimuva Eesti noorte lauljate konkursi lõppvooru 60 lauljat.

4.–6. klasside vanuserühmas esindavad saarlasi Kessu Hollo (Kuressaare gümnaasiumi huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu) ja Kadri-Ann Viherpuu (Kuressaare muusikakool, juh Kairit Sepp).

7.–9. klasside vanuserühmas astuvad üles Martin Vesberg (Saaremaa ühisgümnaasium, juh Pilvi Karu), Cathrin Benita Poopuu (KG huvikool Inspira, juh Pilvi Karu), Elise-Maria Trei (KG, juh Sander Berens) ja Oliver Leppik (KG huvikool Inspira, juh Helle Rand).

10.–12. klasside vanuserühmas osalevad konkursil Sten-Erik Liiv (KG huvikool Inspira, juh Laine Lehto), Iris Kirs (Kuressaare muusikakool, juh Kairit Sepp) ja Katrin Kurvits (KG huvikool Inspira, juh Laine Lehto).

Valiku tegi demode põhjal žürii koosseisus Dagmar Oja, Andero Ermel ja Maria Väli.

 

Print Friendly, PDF & Email