Ohutusjärelevalvet hakkab tegema Epp Kikas (3)

Järgmisel nädalal alustab päästeameti Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhtiv­inspektorina Saaremaal tööd varem Lõuna päästekeskuses peainspektorina töötanud Epp Kikas.

39-aastane Saaremaal sündinud Kikas töötab päästeametis 2007. aastast. Läbi aastate on tema tööks olnud erinevates ettevõtetes tuleohutus- ja kemikaaliohutusülevaatuste ning erakorraliste tuleohutusülevaatuste (reidide) läbiviimine, kodanike ja ettevõtete tuleohutusalane nõustamine, avalduste ja kaebuste lahendamine ning tule- ja kemikaaliohutusalaste dokumentide kooskõlastamine. Tööülesannete eeskujuliku täitmise eest on Kikas pälvinud riikliku tunnustuse ning saanud siseministrilt päästeameti medali.

Varem samal ametikohal töötanud Sulev Kallavus tapeti eelmise aasta lõpus Kuressaare kesklinnas.

 

Print Friendly, PDF & Email