Ilmar Torni nimeline kunstikonkurss tuleb kolmandat korda

Saare maakonna koolinoorte Ilmar Torni nimelise kunstikonkursi kui õpilaste loomingulisust turgutava võistluse idee tuli kunstniku lähedastelt. Võistlus on suunatud maakonna kooliõpilastele I–IV klassini eesmärgiga äratada lastes ja noortes tõsisemat huvi kunsti vastu.

Iga kool saab võistlusele esitada kolm parimat tööd, mis on valminud käesoleva õppeaasta jooksul. Kõigi konkursile laekunud tööde hulgast valib võistluse žürii välja ühe võitja. Võitja saab auhinnaks Ilmar Torni originaalgraafika. Teised tööd pannakse välja näitusele Kuressaare Linnateatris ja osalejad saavad diplomi. Tänavu on kunstikonkursi teema “Minu rõõm”.

Tööde tehnika osas mingeid piiranguid ei ole, formaat ei tohiks ületada 40x 60 cm. Tööd saata või tuua hiljemalt 1. märtsiks aadressile Kadi raadio, Kohtu 1, Kuressaare 93819.

Lähemat infot küsige telefonil 50 11 433 või meiliaadressidel tkipper62@gmail.com, tonis@kadi.ee.

 

Print Friendly, PDF & Email