Saarlastest võrkpallurid aasta mängija nominendid

TEHTUD: Meeskond (Saaremaa Võrkpalliklubi) on võidule viidud. Fotol Siim Põlluäär.
Maanus Masing

Pühapäeval Tartus toimunud Eesti rahvuskoondiste Euroopa meistrivõistluste valikmängude vaheajal kuulutati välja 2017/2018. hooaja parimad võrkpallurid, treenerid, kohtunikud ja sekretärid. Nominentide hulgas oli ka saarlasi.

Parimaks naisvõrkpalluriks valiti teist aastat järjest rahvusnaiskonna rünnakuliider Kertu Laak, kes mängib klubivõrkpalli Soomes Salo LP Viesti ridades. Nominendid olid ka Eliisa Peit (AS Monaco) ja Nette Peit (Volley Köniz, Volley Lugano).

Parimaks meesvõrkpalluriks valiti juba kolmandat aastat järjest rahvusmeeskonna liider Robert Täht, kes liikus sel hooajal Poola liigast Türki Izmiri Arkasesse. Aasta meesvõrkpalluri nominendid olid veel Hindrek Pulk (Saaremaa VK), Keith Pupart (Lubini Cup­rum), Siim Põlluäär (Saaremaa VK) ja Timo Tammemaa (Maaseiki Noliko).

Parima treeneri autasu pälvis Andrei Ojamets, kel jääb selja taha ülimalt pingeline, ent emotsioonide ja tiitliterohke periood rahvusnaiskonna ja Tartu Ülikool /Eedeni naiskonnaga ning Bigbank Tartu meeskonnaga. Aasta naistetreeneri ja meestetreeneri nominent oli ka Urmas Tali (Saaremaa VK).

Eesti parim mees- ja naisvõrkpallur selgusid treenerite, spordiajakirjanike ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel.

Print Friendly, PDF & Email