Korvpalli meistrivõistlustel tänavu viis meeskonda

Nagu viimastel aastatel kombeks, algavad Saaremaa korvpalli meistrivõistluste mängud jaanuaris. Tiitlit asub kaitsma Orissaare Träx. Veel osalevad vanad tuttavad BC Käsa, Estlant, Tesman ning uue tulijana Orissaare Sport.

“Kindlasti on oodata taas kord põnevat hooaega ja igal põhiturniiri mängul on suur kaal, kuna play-off-mängudele pääseb viiest meeskonnast vaid neli,” selgitas võistluste korraldaja Riivo Allik.

“Kahe hooaja vahel on kuuldavasti toimunud ka erinevaid vangerdusi mängijate osas, nii et põnevust jagub küllaga. Lisaks tervitame palavalt noort Orissaare Spordi meeskonda, kus põhikoormust hakkavad kandma Orissaare noored tulevikumängijad, kes esindusmeeskonnas veel mänguaega ei saa, kuid väärt mänguminutid kuluvad noortele meestele ära ja tulevikule mõeldes on see ainuõige samm orissaarlaste poolt.”

Meistrivõistlused algavad 12. jaanuaril Kuressaare spordikeskuses, kus kell 13 kohtuvad Orissaare Sport ja BC Käsa, kell 14.45 Estlant ja Tesman. 13. jaanuaril kell 13 on samas vastamisi BC Käsa ja Estlant.

Print Friendly, PDF & Email