WOW! keskuse võtmerentnikeks on Comarket ja 24-7fitness (48)

Täna hommikul algasid Kuressaares Saaremaa uue turismimagneti, WOW! pereatraktsioonikeskuse ehitustööd. Keskus avab külastajaile uksed 1. mail 2020.

Keskusesse, mis peaks turgutama golfiväljaku naabruses paikneva lummavate loodusvaadetega Merikotka elurajooni linnalist elulaadi, rajatakse lisaks erinevatele ajaveetmise atraktsioonidele suur toidu- ja esmatarbekauplus ning spordiklubi.

Keskuse projektijuht Karolina Liblik tunneb heameelt, et tuumikrentnike, kaupluse ja spordiklubiga on lepingud sõlmitud. Eelkõige saarlastele peaks olema suureks uudiseks, et WOW! Keskuses alustavad tegevust Comarketi kauplus ja spordiklubi 24-7fitness.ee,” ütles Liblik.

Comarketi jõudmine Saaremaale muudab ilmselt oluliselt kogu Kuressaare kaubandusmaastikku, sest uue tulijana asub see üleriigiline kett tõsiselt konkureerima juba varem Kuressaares tegutsenud suurte kaubandusettevõtetega. Ööpäevaringselt avatud spordiklubi on aga kogu Saaremaal täiesti uudne nähtus,” lisas Liblik.

Kahe nii olulise, üleriigilise haardega koostööpartneri esmakordne laienemine Saaremaale näitab Karolina Libliku hinnangul suurt usaldust pereatraktsioonikeskuse kontseptsiooni vastu. On märgiline, et lepingud tuumikrentnikega said sõlmitud veel enne keskuse ehitustööde algust,” rõhutas ta.

Comarketi kauplusteketti haldava ABC Supermarkets AS juhatuse liige Andrus Põld märkis, et WOW! Keskusest saab kahtlemata üks Saaremaa tõmbenumbreid, mis annab veelgi suuremale hulgale inimestele põhjuse saart külastada. Meil on hea meel, et saame laienemise Saaremaale teostada käsikäes WOW! pereatraktsioonikeskuse avamisega,” kinnitas Põld.

Merikotka piirkonnas on Andrus Põllu sõnul puudu paraja suuruse, hea ja erilise kaubavaliku ning mõistlike hindadega korralik toidupood. Selle tühimiku me Comarketi kauplusega täidamegi,” märkis ta. „Kauplust ja sortimenti planeerides oleme mõelnud eelkõige kohalike elanike vajadustele ja keskuse teenuseid kasutavate inimeste ootustele. Ootame põnevusega laienemist saarele!”

24-7fitness.ee juhataja Andrus Murumetsa sõnul leidis spordiklubi WOW! Keskuse näol endale väärilise partneri. Meile pakuvad huvi just suuremad ajaveetmiskohad, kuhu inimesed kokku tulevad – nii on kõigil osapooltel lihtsam kliente leida,” ütles ta. „Seega jõudsimegi järeldusele, et WOW! Keskus on meile Saaremaal sobivaim partner.”

Murumetsale meeldib WOW! Keskuse idee – sünergia erinevate tegevuste vahel. „Iga pereliige leiab seal endale sobiva ajaveetmisvormi. Näiteks kui lapsi köidavad erinevad atraktsioonid, saavad vanemad samal ajal spordiklubis enda eest hoolitseda – motivatsiooni jagub kõigile.”

Keskuse arendaja Tulik Invest OÜ ja turismiasjatundjad ennustavad juba esimesel tegutsemisaastal pereatraktsioonikeskusele vähemalt 80 000 külastajat, mis on võrdväärne Kuressaare linnuse, Saaremaa senise suurima tõmbenumbri aastase külastajaskonnaga.

WOW! Keskuse ehitab Korberi OÜ, ehitusjärelevalvet teostab East OÜ. Pereatraktsioonikeskuse rajamist toetab EAS ning kontseptsiooni aitasid arendajal välja töötada BDA Consulting OÜ ja KAOS Arhitektid OÜ.

Print Friendly, PDF & Email