Ott Aardam lahkub Ugala loomingulise juhi ametist

Sügisel alustab Ugala teater sajandat hooaega uute juhtidega, sest nii teatrijuht Kristiina Alliksaar kui ka loominguline juht Ott Aardam lahkuvad ametist, kirjutas Sakala.

2014. aastast Ugala loomingulise juhina töötanud Ott Aardam ütles, et üks lahkumise põhjus on soov tegeleda rohkem mängimise, lavastamise ja kirjutamisega, mis praegu on jäänud tahaplaanile. “Teine põhjus on see, et kätte on jõudnud hetk, kus mu peas hakkavad mingid plaanid korduma. Võib-olla on teatrisse vaja uut ja värsket mõtet,” lausus ta.

Aardam rääkis, et kuna Ugalas olid tema tööle asudes tormilised ajad, oli üks eesmärke leida stabiilsus ja luua rahulikum õhkkond. Samuti oli ette teada, et maja renoveerimise tõttu tuleb leida ajutine mängupaik. Poolteist aastat hiljem järgnes teatrimajja tagasi kolimine ja sisseelamine. Et varem oli Aardam töötanud samas teatris näitlejana, tundis ta Ugalat hästi, kuid loomingulise juhi ametis oli ka palju ootamatut.

Aardami viimane ametlik tööpäev on 31. august.

Kultuuritoimetus

 

Print Friendly, PDF & Email