Ralli korraldajad kutsusid Colin Clarki Saaremaale

COLIN CLARK: “Muide, see on Ott Tänaku koduralli. Ootan väga sinna minemist!” lausus tuntud reporter ja näitas Saaremaalt saadetud kruusi.
KUVATÕMMIS / YOUTUBE

Parandamaks Saaremaa ralli kajastust välispressis, kutsusid korraldajad siia peamiselt WRC-sarja kajastava ajakirjaniku Colin Clarki.

MTÜ Saaremaa Ralli juhatuse liige Villi Pihl ütles, et Colin Clark on autoralli WRC maailmas tuntud nimi ja kindlasti annab mehe siiatulek võimaluse rohkem tutvustada ka meie võidusõitu. “Ta kirjutab tuntud väljaannetes ja see oleks võimalus ka meile,” sõnas Pihl.

Colin Clark tutvustas oma viimases saates “Thoughts from the Kitchen Table” Saaremaa ralli korraldajate poolt talle saadetud kruusi ja muid ralliga seonduvaid rekvisiite ning lisas, et ühtlasi kutsuti teda ka kohapeale.

Villi Pihl ütles, et korraldajatel käib töö selles suunas, et tuua starti rohkem WRC-autosid, ja plaane on teisigi. “Enne, kui meil midagi pole, millestki kindlast ei räägi,” sõnas Pihl, avaldades vaid niipalju, et plaanis on saarele veel kedagi huvitavat kutsuda.

Sel aastal sõidetakse Saaremaa rallit 11.–12. oktoobril.

Print Friendly, PDF & Email