Aastavahetus möödus rahulikult (2)

Nii politseile kui ka päästeteenistusele möödus aastavahetus Saaremaal rahulikult.

“Üldiselt võib öelda, et aastavahetus möödus Saaremaal tõsisemate vahejuhtumiteta,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar.

“31. detsembrist kuni 1. jaanuarini vajati politsei abi kokku 23 korral. Enamasti oli tegemist alkoholijoobes isikute põhjustatud häiriva tegevuse või mõne muu väiksema korrarikkumisega. Alustati üht kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise tunnustel, nimelt löödi Kuressaares Tallinna tänaval 1. jaanuari öösel kella 4.30 ajal 26-aastast meest. 1. jaanuari päeval kõrvaldati auto juhtimiselt kaks alkoholi tarvitanud meest.”

2. jaanuaril kell 6.24 käisid päästjad Võhma külas, et vabastada tee murdunud puust. Kell 6.44 käidi teedelt murdunud puid eemaldamas Nasva alevikus ja Vintri külas. Kella 7.23 koristati murdunud puu teelt Sauaru külas.

Print Friendly, PDF & Email