Sajaga edasi, Kuressaare!

EV100 juubeliaasta saab punkti üle-eestilise hümnilaulmisega 31. detsembri viimastel minutitel, kui Eesti hümni lauldakse linnaväljakutel üle Eesti, samuti kantakse linnaväljakute ekraanidel esimest korda üle Eesti presidendi uusaastaläkitus.

Kell kolm päeval toimub üritus “Eesti tantsib”, kus astuvad üles tantsijad üle Saaremaa ühes esitantsijatega. Kell 22–22.45 oodatakse küünlavalguskontserdile Kuressaare Laurentiuse kirikus, esinevad Edoardo Narbona orelil ja bariton Olari Viikholm.

Kell 22.15 alustab taustamuusika keskväljakul, kell 22.30 tuleb sissejuhatus õhtujuhilt ning 22.35 esineb superstaar Merilin Mälk, keda saadab klaveril Sander Berens. Kell 23.10 on kavas ansambli ÖED kontsert, kell 23.50 Eesti Vabariigi presidendi kõne ja hümni ühislaulmine. Järgnevad ilutulestik ja taustamuusika keskväljakul.

Ühine juubeliaasta lõpetamine toimub samaaegselt 16 linnas üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Rakveres, Jõhvis, Jõgeval, Paides, Kuressaares, Kärdlas, Võrus, Valgas, Põlvas, Raplas, Haapsalus ja Viljandis.

 

Print Friendly, PDF & Email