JUHTKIRI: Lõpp kui uue algus

Lapse jaoks, kes kannatamatult midagi ootab, venib aeg teosammul. Argielu oravarattas tormava täiskasvanu jaoks mööduvad päevad aga nii kiiresti, et pole mahti õieti märgata ega süüvida, mida igaüks neist kaasa tõi. Mida vanemaks saad, seda kiiremini aeg lendab – seda tõsiasja teab igaüks, kel juba omajagu elukogemust.

Tõepoolest, alles see oli, kui saabus aasta 2018. Nüüd aga on juba käes sellest kokkuvõtete tegemise aeg. Mida oli selles aastas head ja mida niisugust, mis võinuks hoopis olemata olla. Milliseid inimesi me sel aastal kohtasime ja mida õpetlikku tuleviku tarbeks kaasa võtame. Kuidas sel aastal saadud kogemused meid inimestena mõjutanud on.

Kel tõsisemaks analüüsiks soovi või mahti pole – miks mitte, kasvõi nalja pärast, võtta ette need horoskoobid, mis koostatud just lõppevat aastat silmas pidades. Vaadata mõnusalt muiates, mis läks täppi ning mis hoopiski mitte. Omamoodi kokkuvõte ju seegi.

Head vana aasta lõppu ja uue algust!

Print Friendly, PDF & Email