Spordikuulsuste jõuluturniiri võitsid saarlased (2)

IRINA MÄGI

Kuressaare spordihoones kolmapäeval toimunud spordikuulsuste jõuluturniiri võitsid Saaremaa II võistkonda esindanud kergejõustiklane Johannes Treiel ja võrkpallur Kaisa Õunpuu (fotol), kes edestasid vehklejaid Katrina Lehist ja Nikolai Novosjolovit.

Võisteldi vehklemises, raskuse hoidmises, joonejooksus, Honda puhuri ülesandes ja rippumises. Saarlastest võistlesid veel kulturist Raigo Kuusnõmm koos fitnessi harrastaja Esta Piltiga, rallisõitja Ken Torn koos vehkleja Kristina Kuusega ja jalgrattur Mihkel Räim koos jalgrattur Greete Steinburgiga. Turniiril osalesid ka vehklejad Katrina Lehis ja Nikolai Novosjolov, sõudjad Greta Jaanson ja Tõnu Endrekson, krossisõitjad Kadri Ehamäe ja Harri Kullas ning rulluisutajad Elizabeth Jõgi ja Kert Keskpaik.

Print Friendly, PDF & Email