Reisija avas relvaga õllepudelit (11)

Ida-Saaremaalt Kuressaare poole liikunud liinibussist tuli eile hommikul politseisse kõne, et üks purjus reisija avas õllepudeli relvataolise esemega. Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles, et politsei jaoks oli selline väljakutse kõrgeima prioriteediga ning patrull sõitis bussile linna bussijaama vastu.

Olukord kontrolliti üle ning joobes mees viidi politseijaoskonda. “Selgus, et tegu oli õnneks õhkrelvaga, kuule tal kaasas ega rauas polnud,” rääkis Juhandi.

Tema sõnul võeti õhkrelv hoiule ja selgitati 64-aastasele mehele, miks ta kinni peeti ja mis ta valesti tegi. “Vaatamata sellele, et reaalset ohtu mees kellelegi bussis ei kujutanud, pidanuks ta mõistma, kuidas selline vaatepilt teistele reisijatele mõjub ning et see on kohatu käitumine,” lausus Juhandi.

Print Friendly, PDF & Email