Vald vajab kohtuvaidlusteks 20 000 eurot lisaraha (10)

Saaremaa vallavalitsus otsustas eraldada reservfondist õigusabikulude katteks 20 196 eurot. Tegemist on advokaadibüroo Nove OÜ osutatud teenusega, mida vald kasutab kohtuvaidlustes Jüri Reedega. Viimane on ette võtnud kohtutee nii vallavanem Madis Kallase, vallasekretär Liis Juuliku kui ka teenuskeskuse juhataja Eveli Aida vastu.

Vallavanemaga seotud hagi jättis kohus menetlusse võtmata, vaidlus jätkub Reedele määratud kohtukulude tasumise üle. Juuliku ja Aida kaasustes on hetkel vaidlus tagatise määramise üle.

Vaidlused vallavanema, vallasekretäri ja teenuskeskuse juhi ning Jüri Reede vahel käivad ebaõigete faktiväidete avaldamise üle. Kohtuasjad said alguse Jüri Reede töötamisest Kihelkonna rahvamaja juhina ja ametist riiuga lahkumisest.

 

Print Friendly, PDF & Email