Paberil jõulukaardid ikka popid (6)

Omniva tõdeb, et kui üldiselt on paberkirjade saatmise mahud aastas 10–15% langenud, siis jõuluaegsete kirjade ja kaartide saatmine on endiselt populaarne. Ettevõtte meediasuhete juht Mattias Kaiv tõdes, et möödunud aasta detsembrikuu mahtudes oli näha isegi väikest kasvu.

Maakondade lõikes tema sõnul märkimisväärseid erinevusi ei esine. Kaiv ütles, et kui kogu Eestis saadetakse aastas ca 2 miljonit margiga kirja ja kaarti, siis pooled neist ehk miljon, saadetakse detsembris. “Ka Saaremaa puhul kehtib olukord, kus detsembris kasvab selliste kirjade hulk ligi kümnekordseks,” märkis Kaiv. Selleaastaseid mahtusid on veel raske öelda, kuna viimased jõulukaardid alles  liiguvad ning hilinejad panevad aastalõpusoove teele ka kahtede pühade vahel.

 

Print Friendly, PDF & Email