JUHTKIRI: Parem karta, kui…

Salakavala ja ohtliku nn vägistamisdroogi kasutamisest mandri klubides-baarides on räägitud-kirjutatud juba aastaid.

Pole teada, kas vastavad tõele kuuldused sellest, et ka Saaremaal on viimasel ajal ette tulnud nn korgijoogijuhtumeid. Vaatamata sellele, et elame saarel, ei tasu siiski kunagi päris kindel olla, et siia midagi halba ei jõua ning siin midagi koledat juhtuda ei saa.

Seega tasub saarlastelgi, iseäranis neidudel ja noortel naistel klubidesse-baaridesse meelt lahutama minnes olla igaks juhuks valvas – mitte jätta oma joogiklaasi järelevalveta ja mitte lasta endale pooltuttavatel või lausa võõrastel välja teha.

Tagajärg võib olla palju hullem, kui seda ette kujutada oskaks.

“Korgijoogi-vägistajatega tuleb lõpp teha. Palun leiame nad üles. Tunnistame nende vastu. Teeme nad avalikuks,” tegi kirjanik Sass Henno ettepaneku oma Facebooki postituses tänavu augustis.

See mõte pole sugugi vale.

Print Friendly, PDF & Email