Vald avab Ida-Saaremaal uue bussiliini (täpsustatud) (13)

Saaremaa vallavalitsus avab 7. jaanuarist bussiliini, mis võimaldab Kuressaares tööl käivatel Orissaare kandi inimestel koju saada tasuta bussiga.

Saaremaa vallavalitsuse majandus- ja haldusosakonna juhataja Mikk Tuisk ütles, et uus liin väljub Kuressaarest ja jõuab läbi Saikla Orissaarde kell 18.15. Seni pidid maakonnaliiniga linnas käivad Orissaare kandi elanikud kasutama tagasisõiduks kommertsliini, mis teatavasti on tasuline. Buss väljub Kuressaarest kell 17.15. 

Uue liini puhul tõi Tuisk välja sedagi, et Orissaarest sõidab buss linna tagasi Pöide ja Laimjala kaudu. Pöidel peatub buss kell 18.25 ja Laimjalas kell 18.35. Kuressaarde jõuab uus maakonnaliin kell 19.20. Liin on käigus esmaspäevast reedeni (v.a. riiklikel pühadel )

Print Friendly, PDF & Email