Sada merepäevade pääset müüdi poole tunniga

Kuressaare merepäevade fännidele suunatud pimemüügi 100 sooduspiletit läksid eile hommikul kaubaks pisut rohkem kui poole tunniga.

Üllatusmüük läks lahti kell 10. Kell 10.02 oli müüdud 14 piletit. 10.05 saime Kuressaare Kultuurivara info, et Piletilevis on tehniline rike, mis kõrvaldati aga väga kiiresti. 10.06 oli piletimüük juba taastunud ja jätkus veidi rahulikumas tempos.

Kuressaare Kultuurivara turundusjuht Ege Paju ütles, et rikke põhjuseid oli ilmselt mitmeid. Oma rolli mängis asjaolu, et väga suur hulk inimesi püüdis korraga merepäevade passe osta. “Kindlasti mõjutas serverite võimekust ka tõsiasi, et kell 10 avatakse üle Eesti kõik Piletilevi müügikohad. Tehniline rike sai aga minutite jooksul eemaldatud ning kõigil soovijatel oli võimalus oma brauseris lehte värskendada ja piletid ostukorvi poetada,” rääkis Paju. Viimased piletid sajast olid soovijatel ostukorvis kell 10.38.

Paju sõnul on ilmselgelt tegemist väga atraktiivse pakkumisega – vähem kui 10-eurone pass sisaldab pääsu kahel päeval toimuvatele kontsertidele. “Ilmselt seetõttu on meie pimemüügid fännide seas ka väga oodatud. Eelmisel kevadel toimunud pimemüügi piletid müüdi läbi vähem kui veerand tunniga,” lausus ta.

Sõltuvalt aastast on merepäevadel kontserte 6–8 ja esinejate seas on üles astunud sellised suurkujud nagu Ultima Thule, Kerli, Curly Strings, Ewert and The Two Dragons, Terminaator ja paljud teised.

2019. aasta programmi avaldavad korraldajad kevadel, Paju kergitas sellelt saladuseloori vaid nii palju, et kontserte toimub järgmistel merepäevadel oluliselt rohkem kui varasematel aastatel.

Print Friendly, PDF & Email