“Väledal pätil” seekord rekordiliselt 57 võistkonda

PUNKTI JÄRELE: Korraldajad olid ühe punkti viinud puu otsa. Pildil on seda toomas Mart Aru (Kessu) ja ronimist jälgib korraldaja Jakob Naagel.
Raul Vinni

Viiendat korda toimunud seiklusorienteerumise võistlusel “Väle pätt” tehti tänavu osalejate rekord. Laupäeval läbis orienteerumisraja Muhus neljatunnise kontrollajaga 57 võistkonda ehk pea 135 võistlejat.

Rogain´i nime kandvas võistlusformaadis tuli lisaks tavapärasele punktide otsimisele lisaülesannetena ka näiteks puu otsa ronida, seiklusrajal turnida, näidata oma läti keele oskust või seda, kuidas rattal rehvi vahetada.

Võistluse üldvõit läks rattaga rajal olnud võistkonnale Saarlased (Heljus Saks ja Mihkel Naagel). Rändkarikana liikuva rändpäti sai endale siiski raja kõige kiiremini jalgsi läbinud võistkond Tipp ja Täpp ehk Tauno Riibak ja Heiti Hallikmaa.

Võistluse peakorraldaja Tiiu Naagel ütles, et korraldusliku poole pealt jäid tegijad rahule. Kõik ideed, mis nädal enne starti tundusid võimatud, said ellu viidud. “Eriti hea meel on selle üle, et osalejate read aina kasvavad ja huvilisi tuleb juurde,” nentis ta.

Print Friendly, PDF & Email