Steven Kalf sõlmis aastase profilepingu

Mullu Prantsusmaa amatöörklubis ASPTT Nancy sõitnud jalgrattur Steven Kalf sõlmis koos Martin Laasiga aasta pikkuse lepingu USA kontinentaal-profitiimiga Team Illuminate.

“Ega mul valikuid väga ei olnud,” tunnistas Kalf. “Peamine oli saada Team Illuminate´i, sest Prantsusmaal ma jätkata ei soovinud ja tahtsin saada kontinentaaltiimi. Team Iluminate´i juurde sain tänu Martin Laasile, kes sõitis selles klubis sel aastal.”

Kuna Steven Kalf kukkus sügisel Tartu rattamaratonil ja vigastas kätt, nurjas see tema võimalused minna sõitma Team Illuminate´i stažöörina Rumeenia ja Kasahstani sõite. Kalfi sõnul oli tal siis kipsis olles ja paranedes ikka väga raske olukord. “Lootsin ainult kontinentaalklubi peale ning õnneks mul vedas ja sain tiimi,” tõdes noor rattur.

Kalfi sõnul on tema eesmärk järgmise hooaja algul kohaneda kõrgema taseme võistlustega ja aidata võimalikult palju Martin Laasi lahtivedamistel. Muidugi soovib ta ka ise tulemust teha, aga algul tuleb oma koht üles leida. Ka Eesti meistrivõistlustel tahaks ta end pildile sõita.

Klubiga saab Steven Kalf esimest korda kokku jaanuaris, kui koos Martin Laasiga sõidetakse treenima Kolumbiasse.

Print Friendly, PDF & Email