Saaremaa võitis karikafinaali proloogi

Laupäeval Kuressaares Eesti meeste võrkpalli karikavõistluste finaalis kohtuvad Saaremaa Võrkpalliklubi ja Pärnu Võrkpalliklubi kohtusid läinud pühapäeval Pärnus Läti-Eesti ühisliigas ning saarlased jäid peale 3 : 0.

Pärnu spordihallis mängitud kohtumises võitis Saaremaa geimid 25 : 19, 25 : 21 ja 25 : 20. “Numbrid ei räägi tegelikult kogu tõde ja õiget keelt,” lausus Saaremaa peatreener Urmas Tali. “Eks see omade mõtetega mäng mõlemalt poolt oli ning saame näha, kes keda proovile pani, ja tõehetk saab ikkagi olema laupäev. Paistis, et Keel narritas meid pisut, sest tema poisid olid väljakul kuidagi rasked ja sellist hoogu kui poolfinaalis Tartu vastu neil täna ei olnud.”

Tali tõdes, et eks pärnakad ikkagi kuidagi karikafinaaliks valmistuvad. “Meie jaoks on oluline, et võitsime mängu ja saime oma kolm punkti tabelisse, karikafinaal saab olema kindlasti teine mäng,” leidis ta.

Sidemängijana alustas kohtumist Lukasz Makowski, Artis Caics sekkus alles kolmandas geimis. Väljakul ei käinud ka äsja koondisekutse saanud Rauno Tamme. “Eks ma püüan mõlemad mehed soojana hoida ning mõlemal on ju vigastused olnud ja tervis tuleb korras hoida. Raunol annab ka õlg tunda ja ei hakanud teda seepärast täna koormana, laupäeval on ikkagi olulisem mäng,” selgitas Urmas Tali.

Siim Põlluäär tõi 17 ja Eddie Rivera 8 punkti. Turniiritabelis on BIGBANK Tartul 36, RTU/Robežsardzel 28 ja Saaremaal 27 punkti.

Print Friendly, PDF & Email