Leedo rajab Peetrisse spordi- ja vabaajakeskuse (9)

OMANIK RÕÕMUSTAB: Vjatšeslav Leedol on põhjust rahuloluks, keskus avatakse juba tuleval aastal.
FOTO: RENE SUURKAEV

Ettevõtja Vjatšeslav Leedo, Rae vallavanem Mart Võrklaev, Maik Teiv Compakt Kinnisvarast ja Nordeconi ehitusfirma esindaja Reedik Raudla panid reedel nurgakivi Peetri keskusele, mis avatakse enne järgmise aasta lõppu.

“Keskus soovib olla väga tihedalt seotud kogu Peetri asumiga ning olla osa selle kogukondlikust tervikust,” ütles nurgakivitseremoonial Vjatšeslav Leedo, kes on oma ettevõtete kaudu keskuse omanik.

Rae vallavanem Mart Võrklaev märkis, et Peetri on keskust kaua oodanud ning kohalikud inimesed on seadnud sellele juba enne avamist kõrged ootused. Ka vald ise plaanib keskust kasutada näiteks noortekeskusele ruumide rentimiseks. “Erasektori ja valla koostöö on mõlemapoolselt kasulik ja annab kokkuvõttes kõige parema tulemuse,” sõnas Võrklaev.

Keskust ehitava Nordecon AS-i juhatuse liikme Ando Voogma hinnangul on Peetri alevik ja selle ümbrus pidevalt kasvav ja aktiivne kogukond, mistõttu on oluline, et neil oleks võimalik teha sisseostud, saada vajalikud teenused ja sisustada ka vaba aega kodu lähedal.

Keskuses hakkavad ka tööle Rae valla noortekeskus, laulustuudio, lastestuudio, tennisekool, logopeed, perearst, hambaravi, apteek, ilusalong, spordisaal. Keskuse kaupluses ja kohvikus hakkavad aga puhast kodumaist toitu pakkuma Coopi Konsum ja kohvik.

Peetri Keskuse on projekteerinud Sirkel ja Mall, seda ehitab Nordecon ja arendab Compakt Kinnisvara. Keskus avatakse enne järgmise aasta lõppu.

Print Friendly, PDF & Email