Aasta konsulent on Jekaterina Näälik (1)

Läinud reedel andis Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõuandeteenistuse juht Leho Verk Kuressaares üle aunimetuse aasta konsulent 2018, mille pälvis taimekasvatuse, nõuetele vastavuse, töötervishoiu ja tööohutuse ning toetuste taotlemise konsulent Jekaterina Näälik.

“Jekaterina –  sõpradele Kati, on konsulendina tegutsenud pea 18 aastat, samuti on ta töötanud valdkondliku koordinaatorina ning aidanud seeläbi ka ise nõuandesüsteemi arendada. Kohtudes on Kati alati reibas ja rõõmus ning temaga on lihtne suhelda,” iseloomustas aasta konsulenti MES-i nõuandeteenistuse juht Leho Verk.

Aasta konsulendiks tunnistatud Näälik tegutseb konsulendina Saaremaal. Klientide hinnangul süveneb konsulent Näälik põhjalikult kliendi probleemidesse, ta on klientide vastu viisakas ja lugupidav, laialdaste teadmistega ning pädev oma ala spetsialist.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ja MES-i töötajate hinnanguid kandidaatide töö kvaliteedile, klientidelt saadud tagasisidet ning 2018. aastal sõlmitud nõustamiselepingute arvu, rahalist mahtu ja nõustatud klientide hulka.

Print Friendly, PDF & Email