Saarte Hääl alustab uues asukohas (8)

TERE TULEMAST: Toimetaja Kertu Kalmus näitab, et sissepääsu Saarte Häälde leiab lihtsalt uksel oleva sildi järgi. Toimetus on avatud tööpäevadel 9–17. Kõik telefoninumbrid jäävad samaks.
MAANUS MASING

Saarlaste päevalehe Saarte Hääl järgmine number valmib juba uutes ruumides Kuressaare linna tuiksoonel. Järgmise aasta esimeses pooles kolib samasse hoonesse ka Kadi raadio.

Lehetegijate endi jaoks on suurim muudatus see, et kui enne oldi Tallinna tn 9 asunud toimetuses mööda maja laiali, siis nüüd asutakse kenasti kompaktselt koos ning toimetuse südameks saab n-ö uudistetuba.

Saarte Hääle peatoimetaja Gunnar Siiner põhjendas lehe kolimist Holostovi kompleksi sellega, et lehe arengut silmas pidades oli vaja kaasajastada töökeskkonda ja muuta tingimused moodsamaks. Tema sõnul on kolimine ka ühe unistuse täitumine.

“Lehe ilmumise algusest on meil olnud helesinine unistus, et ühel päeval on lehe ja raadio tegemine ühes majas. Täna oleme sellele sammu lähemale astunud,” kinnitas ta.

Saarte Hääle uus asukoht on vallavalitsuse hoone vastas üle tee. Sissepääs 2. korrusel asuvasse toimetusse on kohe esimesest uksest Tallinna ja Lossi tänava kokkupuutumist tähistava ülekäiguraja kõrval.

Selleks, et kergendada lugejate-tellijate jalavaeva, plaanitakse üsna pea avada lisaks veel üks kuulutuste vastuvõtu ja lehetellimise punkt. Gunnar Siiner ütles, et sellekohaseid uudiseid on tulemas kohe pärast kolimisega ühele poole saamist.

Print Friendly, PDF & Email