Kuressaare haigla tunnustas aasta tegijaid (5)

Kuressaare Haigla valis kolmandat aastat järjest enda kollektiivi seast välja “aasta tegijad”, kes avalikustati reedel Saare Golfi restoranis MO peetud aastalõpupeol.

Kõik haigla töötajad võisid erinevatele kategooriatele esitada enda meelest parima kandidaadi, ent valiku tegemise koorem langes siiski juhatuse poolt määratud komisjonile. Hoolikalt paika pandud komisjon koosneb igal aastal erinevatest liikmetest, kelle seas on kõikide suuremate üksuste esindajad, arstid, spetsialistid ja põetajad. Tunnustuse pikaajalise töö eest tervishoiuvaldkonnas sai ortopeed-kirurg Aare Taul, Aasta Spetsialistiks krooniti psühholoog Pirgit Põld ning Aasta Hooldaja on Annika Ligi. Samuti valiti välja Aasta Õde ning Aasta Arst, kelleks sai vastavalt Ada Jasner ning Toomas Tartes. Aasta Praktikandi tiitel läks Ashwath Venkatasubramanian-le.

Print Friendly, PDF & Email