Atko Liinid vaidlustas bussiveohanke

OÜ Atko Liinid esitas 12. detsembril vaidlustuse avaliku bussiliiniveo korraldamise hankedokumentidele. Hankega otsiti vedajat Saare maakonnas aastateks 2019–2029.

Saaremaa valla transpordinõunik Karl Tiitson sõnas, et vallavalitsus ei pea vaidlustust ja Atko Liinide argumente põhjendatuks.

“Uus vedaja peab liinile asuma 1. augustil, aga kui asi venima hakkab, pikendatakse lepinguid praeguste vedajatega senimaani, kuni vaidlused on läbi ja uus leping sõlmitud,” kinnitas Tiitson, et probleemi tekkida ei tohiks. Sama kinnitas ka valla majandus- ja haldusosakonna juhataja Mikk Tuisk.

Vaidlustaja leidis, et riigihanke alusdokument sisaldab mitmeid riigihangete seadusega vastuolus olevaid ja ebamõistlikke tingimusi, mistõttu tuleb hankijat kohustada viima hankedokumendid kooskõlla seaduse nõuetega.

 

Print Friendly, PDF & Email