Viimsi palkas saarlased (6)

Vjatšeslav Leedole kuuluv Tuule Liinid hakkab järgneval kahel aastal teenindama riigile kuuluva parvlaevaga Wrangö Kelnase–Leppneeme liini, mille eest maksab Viimsi vald ettevõttele käibemaksuta 834 000 eurot.

Viimsi vallavalitsus otsustas eilsel istungil tunnistada Tuule Liinid pakkumusmenetluse võitjaks. Kihnu Veeteede pakkumine oli 967 000 eurot.

“Meie jaoks on oluline taastada võimalikult kiiresti Prangli laevaliiklus, et tagada saare elanikele mugav ja turvaline ühendus. Oleme maikuust laevaliikluse toimimisega tegelenud, eelmine hange vaidlustati, millest tulenevalt leidsime, et otsime vedaja nüüd lühemaks perioodiks, et ette valmistada juba pikaajalisemat hanget tulevikuks. Ühtlasi oleme läbi rääkimas ka riigiga, et leida võimalused uue ja sobilikuma laeva leidmiseks,” ütles Viimsi abivallavanem Margus Kruusmägi pressiteate vahendusel.

Print Friendly, PDF & Email