Jaen Teär EKRE number kaks (18)

Jaen Teär

Pärast Mart Saarso lahkumist EKRE-st ja seega ka riigikogu kandidaatide seast asub tema kohale Kihelkonna mees Jaen Teär (fotol).

Saarte Häälele kinnitas Teär, et asub EKRE siinses ringkonnas Saarsole antud kohale ehk siis on nimekirjas Monika Helme järel teine. Saaremaa vallavolikogu liige Teär ütles, et kui kutsuti, siis tuli minna. Temale on EKRE poliitika meele järgi.

Mart Saarso on öelnud, et tema jaoks oli solvav ja alandav, kui erakonna sisevalimistel talle alla jäänud Monika Helme süüdistas teda valijate enda vastu ässitamises. Ja kuigi Saarso kogus EKRE sisevalimistel enim hääli, tõsteti esinumbriks ikkagi erakonna esimehe abikaasa.

Lisaks Teärele kandideerib EKRE ridades Saare maakonnast muhulane Daniel Mereäär.

Print Friendly, PDF & Email