Tuule Liinid hakkab teenindama Prangli liini

Vjatšeslav Leedole kuuluv Tuule Liinid hakkab ilmselt järgneval kahel aastal teenindama Kelnase–Leppneeme parvlaevaliini, kuna esitas hankel odavama pakkumuse kui praegune vedaja, Rein Kilgi firma Kihnu Veeteed.

Tuule Liinide pakkumine perioodiks alates 18. detsember 2018 kuni 2020. aasta lõpuni on 834 057 eurot ilma käibemaksuta, Kihnu Veeteedel oli 967 812 eurot. Viimsi abivallavanem Margus Kruusmägi on asunud läbirääkimistesse Tuule Liinidega hankelepingu sõlmimiseks, selgub pakkumiste avamise protokollist. Praegu teenindab Kihnu Veeteed Kelnase–Leppneeme liini firmale kuuluva asenduslaevaga Vesta, kuna Wrangö oli tehniliste probleemide tõttu rivist väljas.

Veeteede ameti kommunikatsioonijuht Jane Niit ütles, et Wrangö võeti reede õhtul vastu, nüüd seisab see Hundipea sadamas ja ootab uut operaatorlepingut.

Viimsi vallavalitsus võib Tuule Liinidega sõlmida operaatorlepingu tänasel istungil.

Print Friendly, PDF & Email