Saaremaa naiskond jätkab kolmandal kohal

Eesti naiste võrkpallimeistrivõistlustel sai Saaremaa nädalavahetusel kodus kaotuse ja võidu ning jätkab kolmandal positsioonil.

Tänavusel hooajal juba kolmel korral Tartu Ülikool /Bigbankile alla jäänud Saaremaa tunnistas tiitlikaitsja paremust ka neljandas omavahelises vastasseisus, kui laupäeval Kuressaare spordihoones mängitud kohtumine kaotati 0 : 3 (22 : 25, 21 : 25, 10 : 25).

Kolmandas geimis juhtisid võõrustajad praktiliselt kogu geimi, kui seisul 16 : 13 avastati, et inimliku eksituse tõttu ei klapi protokollijärgselt mängima pidanud mängijad tegelikult platsil olevate mängijatega ja Saaremaa naiskonna punktid nulliti. Geim jätkus siis juba seisul 0 : 14 ja sellest taastuda ei suudetud.

Erle Püvi tõi saarlannadele 11, Kaisa Õunpuu ja Dorit Heinastu 10 ning Kätriin Põld 9 punkti.

Põhiturniiri esimeses ringis võõrsil Famila/ Võru Võrkpalliklubi vastu raske 3 : 2 võidu saanud Saaremaa pühapäeval koduväljakul vastasele sõnaõigust ei andnud ja mäng võideti 3 : 0 (25 : 16, 25 : 19, 25 : 20).

14 punktiga kerkis üleplatsi mängijaks Kaisa Õunpuu, teda assisteerisid 13 punktiga Kätriin Põld ja Dorit Heinastu.

Liidripositsioonil on Tartu Ülikool /Bigbank, TalTech/Tradehouse ja Saaremaa jätkavad vastavalt teisel ja kolmandal kohal.

Print Friendly, PDF & Email