Maarek Suursaar: trennis tuleb rohkem vaeva näha

Maarek Suursaar

Jalgpalli Premium-liiga hooaega suurte lootustega alustanud FC Kuressaare ründaja Maarek Suursaar tippseltskonnas “püssi paukuma” ei saanud ja üks tabamus ei rahulda klubi ega noormeest ennast.

“Enda puhul pole sel hooajal mitte millegagi rahul olla,” tunnistas Maarek Suursaar. “Ju ikka sellepärast, et lõin ainult ühe värava ja et pole selle värava löömisega piisavalt tööd teinud, sest esiliigas oli see märksa kergem. Selleks, et järgmine hooaeg oleks parem ja resultatiivsem, peab treeningutel rohkem vaeva nägema. Nüüd tean juba, mis mind hooaja eel ees ootab.”

Suursaare sõnul oli hooaja ettevalmistus ootamatult raske ja ta ei suutnud kuidagi seda õiget rütmi kätte saada ning seepärast oli tal terve hooaeg kõva väsimus. Lisaks sai ta sügisel veel karjääri tõsiseima vigastuse, millega oli päris raske toime tulla.

Uue hooaja eesmärki pole ründaja veel paika pannud, sest praegu on puhkus ja jalgpallile mõtleb ta võimalikult vähe. “Aga kindlasti on see eesmärk kõrgem kui üks värav ja tahan olla meeskonnale veel kasulikum kui mullu,” märkis Maarek Suursaar.

Meeskonna hooajast kõige olulisemaks momendiks hindab ründaja loomulikult selle, et suudeti Premium-liigasse püsima jääda. “Minu enda üks moment on see üks värav, aga kahjuks ei olnud sellest kasu meeskonnale võitmiseks,” tõdes Suursaar.

Print Friendly, PDF & Email