Lühidalt SPORDIST

Annika Köster krooniti Eesti karikavõitjaks

Haapsalus toimunud naiste korvpalli karikavõistluste finaalis võitis Tallinna Ülikool Tartu Ülikool /Kalevit 76 : 65. Võitjate resultatiivseim oli finaali MVP-ks valitud Annika Köster, kes viskas 34 punkti, võttis 16 lauapalli, andis 3 korvisöötu ja tegi 7 vahelt­lõiget.


Saaremaa kohtub karikafinaalis Pärnuga

Nädalavahetusel selgusid meeste Eesti võrkpalli karikavõistluste finalistid, kelleks on Kuressaares tiitlikaitsja Saaremaa Võrkpalliklubi ja Pärnu Võrkpalliklubi.

Saaremaa sai reedel poolfinaali kordusmängus Selver Tallinnast nagu ka esimeses kohtumises jagu 3 : 0 (25 : 22, 25 : 16, 26 : 24). Resultatiivsemad olid Eddie Rivera 9 ja Harri Palmar 7 punktiga.

Pärnu VK pidas pühapäeval kodusaalis poolfinaali kordusmängu Bigbank Tartuga ning tagas endale finaalipääsu kahe geimivõiduga, sest avamängu olid pärnakad võõrsil võitnud 3 : 0. Kohtumine lõppes Pärnu 3 : 2 (25 : 17, 25 : 19, 13 : 25, 20 : 25, 16 : 14) võiduga. Bigbanki edukaim oli 15 punktiga Hindrek Pulk.

Karikavõistluste finaal mängitakse 22. detsembril Kuressaares.

Print Friendly, PDF & Email