IN MEMORIAM: Sulev Kallavus (1)

SULEV KALLAVUS
7.12.1966 – 8.12.2018

Mõni hetk on elus valusam kui teine
mõni hetk on kohe väga, väga valus…

Laupäeva öösel tabas päästeametit äärmiselt valus ja ebaõiglane kaotus. Suri pere­isa, päästeametnik ja hea inimene Sulev Kallavus, kes pühendas oma elu sellele, et muuta maailma paremaks ja turvalisemaks.

Sulev Kallavus töötas päästeametis alates 2000. aastast. Tema karjääriredelil astumine algas kõigepealt Põlvamaal päästjana, edasi liikus ta meeskonnavanemaks. Aastal 2010 lõpetas Sulev Kallavus sisekaitseakadeemia. Alates 2010. aastast tegutses Sulev Lääne päästekeskuses. Uus päästekeskus ja uus elu viis mehe Saaremaale ning siis alustas ta Orissaare päästekomando juhtimist. Paar aastat hiljem töötas Sulev kriisireguleerimise büroos ning käesoleva aasta algusest alates tegeles ta Saaremaal ohutusjärelevalvega. Aastal 2015 pälvis Sulev Päästeteenistuse medali.

Sulev oli äärmiselt abivalmis ja suure südamega päästja selle sõna otseses mõttes. Tema kaotus on suur löök kogu päästeametile. Sulevil jäi palju tegemata ning päästeamet tunnetab millegi olulise kadumist – kadus mitte ainult kolleeg, aga ka hea sõber. Jääme teda mäletama äärmiselt tööka ja oma tööle pühendunud inimesena. Jääme igatsema tema elurõõmu ja nakatavat huumorit.

Sügav kaastunne Sulevi perele ja lähedastele.

Päästeamet, Lääne Päästekeskus

Print Friendly, PDF & Email