FC Kuressaare meeskonnale ausa mängu auhind

AUHINNAGALAL: Eesti jalgpalli liidu juhatuse liige Are Altraja andis diplomi üle peatreener Jan Važinskile.
EJL / Jana Pipar

Pühapäeval Estonia kontserdisaalis toimunud Eesti jalgpallihooaja pidulikul lõpetamisel sai FC Kuressaare esindusmeeskond Premium-liigas esikoha ausa mängu eest!

FC Kuressaare president Priit Penu ütles, et ühest küljest näitab saadud tunnustus meeskonna suhtumist mängu ja vastasesse. “Oleme olnud üldiselt korrektsed,” tõdes Penu, lisades, et teisest küljest näitab see, et meeskond on olnud väljakul võib-olla liialt vähe agressiivne.

FC Kuressaare peatreener Jan Važinski tunnistas, et mingil määral tuli see auhind üllatusena, sest ei saa öelda, et meeskond oleks väljakul tegutsenud siidkinnastes ning mehed ei oleks julgenud vastaseid puudutada ja tõugata, sest kollaseid ja punaseid kaarte teeniti siiski üsna palju.

“Tegu on ikkagi Premium-liigaga ja võitlus käib,” lausus ta. “Austasime siiski väljakul kõiki vastaseid, kuid ei ole korraldanud suuri jamasid, seepärast usun, et võime selle auhinna rahulikult vastu võtta.”

Meistriliiga Fair Play edetabelis oli FC Kuressaare parim ka 2009. aastal. Sellega sai meeskond teoreetilise võimaluse mängida 2010/2011. aastal UEFA Euroopa liigas, kuid loosiõnn saarlastele toona ei naeratanud.

Print Friendly, PDF & Email