Mõlemad pussitamises kahtlustatavad on vahistatud

Täna võttis kohus prokuratuuri taotlusel kaheks kuuks vahi alla kaks meest, keda kahtlustatakse sel nädalavahetusel Kuressaare kesklinnas ühe mehe tapmises ja teise ründamises.

Politsei ja prokuratuur on alates laupäeva varahommikust kogunud ja analüüsinud täiendavaid tõendeid ning kinni peetud meestele on esitatud kahtlustused. „Võrreldes laupäevase seisuga on ilmnenud täiendavad asjaolud, mille põhjal esitasime täna hommikul 33-aastasele mehele Tallinna tänaval toimunud ründe tõttu kahtlustuse tapmiskatses. 52-aastase mehe tapmises Torni tänaval kahtlustame praegu eile kinni peetud 31-aastast meest,“ ütles prokurör Rainer Amur.

Tallinna tänaval kannatada saanud 39-aastase mehe elu ei ole ohus ning ta on paranemas. “Kriminaalmenetlus jätkub ning uurimise huvides ei saa avalikkusega praegu jagada rohkem uurimise käigus välja selgitatud asjaolusid,” sõnas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold.

Print Friendly, PDF & Email