Päästeameti peadirektor avaldab hukkunud kolleegi perele kaastunnet (2)

Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu edastas pöördumise seoses päästeametniku ja hea kolleegi Sulev Kallavuse traagilise surmaga.

 Kuno Tammearu meenutas Sulev Kallavust vaid parimate sõnadega: „Täna öösel tabas meid äärmiselt valus ja ebaõiglane kaotus, kui Kuressaares mõrvati Sulev Kallavus. Pereisa, päästeametnik, sõber, hea inimene. Mees, kes suure osa oma elust pühendas ohutusele ja turvalisusele, langes julma vägivallateo ohvriks, püüdes lõpetada korrarikkumist. Sulev astus välja meie kõikide ühise turvalisuse eest. Mõistame sellise vägivalla ühemõtteliselt hukka. Tänan politseid kiire tegutsemise eest. Sulev oli üks meie seast ja tema surm puudutab meid kõiki raskelt ja otseselt. Kogu Päästeameti pere nimel avaldan sügavat kaastunnet Sulevi perele ja lähedastele.

Laupäeva varahommikul pidasid politseinikud Kuressaares kinni kaks kohalikku meest, kellest üht kahtlustatakse 52-aastase mehe tapmises ning teist 39-aastase mehe ründamises. Pussitamises eile parasjagu oma 52. sünnipäeva tähistamas olnud Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhtivinspektor Sulev Kallavus. 

Print Friendly, PDF & Email