Kanissaare forellimure läheb saarlastele korda (13)

Sotsiaalmeedia kanalites algatatud üleskutse osta Pöide kandis Kanissaares tegutseva kalakasvanduse võlgade tõttu hukkumisohtu sattunud vikerforelle, on leidnud vastukaja. Omanike sõnul on ostjaid hakanud rohkem käima.

Pöide kandis Kanissaares tegutsev kalakasvandus oli Eesti Energiale võrgu- ja elektrilepingust tulenevate kohustuste täitmisel võlgu ligikaudu 19 000 eurot. Elektrita jäämisel ähvardaks enam kui 40 tonni vikerforelle hukkumine. Seetõttu avaldati sotsiaalmeedias üleskutse kõigile, kel tekib punase kala isu, et ostetaks mitte Norra, vaid kohalike inimeste kasvatatud kala, et ettevõtet sellega toetada.

AquaMyk OÜ tegevjuht Priit Lulla ütles, et oma tootja toetamine on ju kasulik kogu Eesti riigile. “On tunda, et ostjaid käib rohkem, ja ju vist tänu ka sellele kampaaniale. Eks püüame nüüd tulevikus neid sotsiaalmeedia kanaleid rohkem ära kasutada,” lausus ta.

 

Print Friendly, PDF & Email