Koidulauliku grand prix Cathrin Poopuule (3)

Kuressaare gümnaasiumis toimunud etlejate konkursi “Koidulauliku valgel” tulemusena sõidavad Pärnus toimuvasse finaali Cathrin Benita Poopuu Saaremaa ühisgümnaasiumist (juh Rita Ilves) ja laureaaditiitli saanud Karmen Kaljuste Orissaare gümnaasiumist (juh Maret Aardam).

Lydia Koidula ja Kristiina Ehini loomingu esitamise eest said vanemas vanuseastmes tunnustatud veel laureaaditiitliga Matis Prostang SÜG-ist (juh Rita Ilves) ja Katrin Kurvits SÜG-ist (juh Sirje Kreisman) ning eripreemia pälvisid Lotta Meet (SÜG, juh Rita Ilves) ja Uku Pärtel Rand (SÜG, juh Sirje Kreisman).

Nooremas vanuseastmes ehk 5.–9. klassini pälvis eripreemia Riin Suuster (KG, juh Maret Laurson). Laureaadiks tuli Kirke Medri SÜG-ist (juh Rita Ilves) ja teise eripreemia pävis Friida Põld Lümanda põhikoolist (juh Anneli Saarela).

Žürii töös osalesid Eve Tuisk (emakeeleõpetaja ja etlejate juhendaja), Elen Pärtel-Saar (Kuressaare Linnateater) ja Tiina Kaup (KG raamatukogu juhataja).

Print Friendly, PDF & Email