Siim Põlluäär ja meeskond on Poitiers´is valmis (1)

Saaremaa meeskond oli pärast Poitiers`is tehtud treeningut enesekindel ja on teisipäeva õhtul mängitavaks võrkpalli Challenge Cupi 1/16 finaalmänguks koos kapten Siim Põlluäärega (fotol servimas) võõrustajate vastu mänguvormis.

„Oleme positiivsemalt meelestatud, kui olime enne avamängu, mis süstis meisse enesekindlust nagu ka viimane kohtumine Selveriga. Püüame reisist välja puhata ja tahame olla valmis endast kõike andma,“ märkis peatreener Urmas Tali.

Avakohtumises kõhulihaseid vigastanud Siim Põlluäär tegi Poitiersi tagurpidi pööratud laeva meenutavas kodusaalis esmaspäeva õhtuse treeningu kaasa ja oli pärast seda enesekindel. “Ravi on üllatavalt hästi toiminud ja valu pole,” märkis ta.

Nurgaründaja Rauno Tamme ütles, et saal on korralik ja meeskonna seis on normaalne. “Saal on mõnus ning pallid on küll teist värvi, aga nad on uued ja üllatavalt hästi lendavad,” leidis ta.

Samas ootavad võõrustajad saali täismaja ehk 2000 pealtvaatajat, kelle hulgas ka vähemalt 15 Saaremaalt kaasa sõitnud fänni. “Mängitud on nii palju, aga eks ta kindlasti on teistsugune,” tõdes Rauno Tamme.

“Kunagi oli Serbias ka hästi kõva möll ja seal grilliti ka saalis meid usinasti, seepärast ei tohiks siinne õhkkond meid mõjutada. Samamoodi ütlesid prantslased meile, et Saaremaa publik, tegi head möllu. Kindlasti on parem mängida täissaali ees, kui tühjade tribüünidega. Ma ei usu, et see meid pärssima peaks.”

Mõlemad meeskonnad tulevad otsustavale kohtumisele positiivsete tulemuste pealt – Poitiers alistas viimases liigamängus Prantsusmaal 3:0 Martti Juhkami koduklubi Tourcoing´i. Saaremaa VK sai Eesti karikavõistluste poolfinaalis samuti 3:0 võidu Selver Tallinna üle.

Print Friendly, PDF & Email