Saaremaa Võrkpalliklubi mehed võtsid poolfinaalis revanši

Eesti meeste võrkpallikarikavõistluste esimeses poolfinaalkohtumises võitis Saaremaa Võrkpalliklubi laupäeval Tallinna Selverit 3 : 0, millega tasuti kätte novembri keskel meistrivõistlustel saadud kaotuse eest ja asuti ühtlasi seeriat juhtima.

Audentese spordihoones mängitud kohtumises ei teinud seekord kaasa meeskonna kapten Siim Põlluäär, kes venitas teisipäevases kohtumises Poitiers´iga kõhulihaseid, ja jätkuvalt jalavigastusega kimpus olev Siim Ennemuist. Kui viimane Prantsusmaale ei sõida, siis Põlluääre mängukõlbulikkus selgub mängupäeval kohapeal.

Saaremaa võitis geimid 25 : 23, 25 : 18 ja 25 : 15 ning vajab järgmisel reedel Kuressaares mängitavas korduskohtumises kahte geimivõitu.

“Eesmärk oli see mäng mängida võimalikult vähese kuluga, vältida vigastusi ja saime sellega hakkama,” tõdes peatreener Urmas Tali. “Mängu algul oli jutt, et täna peavad kõik punkte tooma, et see asi ei jääks mõne üksiku kanda. Kõik, kes väljaku peal, on liidrid. Tõime ühtlaselt punkte ja plaan sai täidetud. Sellele, et tasuda saadud kaotuse eest, me täna üldse ei mõelnud.”

Saaremaa resultatiivseim oli 17 punktiga (+8) Samuel Boehm, Rauno Tamme lisas 13 punkti.

Print Friendly, PDF & Email