Prantslased korraldasid Saaremaa võrkpalliklubi võõrustades totaalse kaose (2)

Esmaspäeva pärastlõunal üheksa tunnise lennu ja bussisõidu järel võrkpalli Challenger Cupi mängupaika Poitiersi linna jõudnud Saaremaa võrkpalliklubi mehed said kogeda prantslaste kehva asjaajamist, mida võib mõnes mõttes pidada ka pahatahtlikuseks.

foto autor: ALVER KIVI

foto autor: ALVER KIVI

Kuna nädala eest Kuressaares mängitud esimeses kohtumises hakkasid saarlased nimekatele prantslastele tõsiselt vastu ja kaotasid mängu vaid 2:3, siis võis seekord võõrustajate rollis olnud Poitiersi esindajate tegevusest välja lugeda ka plaani teha külaliste elu võimalikult raskeks, et korduskohtumine kindlalt võita.

Saaremaa võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp ütles, et eks see reis on vähe pikalt läinud, aga peamine, et saadi lõpuks võõrustajate tsirkusest jagu. “Sai teha natuke kurjemat häält ja konsulteeritud ka Rahvusvahelise Võrkpalli Liiduga,” rääkis Hannes Sepp.

“Pärast seda said asjad korda nii nagu ma tahtsin ja ma tahaks loota, et kõik ka reaalselt toimib. Tundub, et kõike peab kümme korda üle kontrollima. Mis sellest, et olen seda teinud juba viis korda ja kirjalikud kinnitused võtnud. Tundub, et tuleb tegutseda topelt ja siis võib asjad joonde saada. Aga meid ähvardas totaalne kaos.”

Poitiersi esindajad muutsid Saaremaa meeskonna poolt paika pandud trenni- ja söögiaegu ning mis kõige hullem hotelli saabudes selgus, et broneeringu eest on maksmata, kuigi klubi oli kõik ülesandmised ja ülekanded korrektselt teinud. Nii saadi kohaliku klubi esindaja toel asjad lõpuks ka kohaliku golfiväljaku juures asuva majutuse osas paika.

“Igasuguseid vangerdusi üritati viimasel hetkel teha,” tõdes Hannes Sepp, kes ei julge siiski öelda, et vastaste tegevus oleks olnud tahtlik. “Minu jaoks on seis viiskümmend-viiskümmend. Kohati jääb mulje, et nad on organisatoorse poole pealt saamatud, aga teine asi on, et võib-olla nad muutsid viimasel hetkel midagi meie jaoks ka meelega. Raske öelda ja süüdistada ei taha kedagi.”

Hannes Sepa sõnul need väikesed tagasilöögid meeskonna olukorda raskemaks ei tee. “Kõik on nii nagu tahtsime ja see on parim, mis meil siin võtta on,” leidis mänedžer. “Meie oleme mänguks hästi valmis, teisipäevane päevaplaan on ideaali lähedane. Tutvume veel saaliga ja siis anname endast parima.”

Pisut harjumatu on ka mängualgus, mis on Eesti aja järgi täna kell 21 õhtul. Peatreener Urmas Tali ütles, et selleks on tasapisi juba treeningutel ja ajakava koostamisel valmistutud ning selle taha ei tohiks asi jääda.

Print Friendly, PDF & Email