Lühidalt SPORDIST

Ott Tänak ja Ken Torn valiti parimateks

Saku suurhallis pärjati laupäeva õhtul Eesti parimaid autosportlasi. Autoralli MM-sarjas kolmanda koha saanud Ott Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja nimetati aasta rallipaariks. Parimaks nooreks rallisõitjaks kuulutati Ken Torn.


Peeter Jürisson parim juunior

29. novembril autasustati Eesti jahispordi liidu parimaid jahisportlasi. Kombilaskmises valiti parimaks juunioriks Peeter Jürisson.


Orissaare Träx võidukas

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste II liiga kohtumises alistas Orissaare Träx KK Viimsi / Kesklinna KK 97 : 83.

Tõusude ja mõõnadega kulgenud esimene veerand lõppes viigiliselt 21 : 21. Võidu vundament valati teisel veerandil, mis võideti 32 : 15 ehk poolaja pausil oli tablool seis 53 : 36. Edukamad oli Härmo Lambut 19, Raigo Sooär 15, Reigo Lass 14, Aivo Laul 12 ja Alari Hiis 11 punktiga.


Sander Laht Premium-liiga sümboolses koosseisus

Soccernet.ee portaali lugejate suure hääletuse tulemusel pääses jalgpalli Premium-liiga lõppenud hooaja sümboolsesse koosseisu mängijaid neljast klubist. Tabeli tagumise poole au ja uhkust hoiab jokkerina üleval Kuressaare võtmemängija Sander Laht.

Print Friendly, PDF & Email