Kuressaares tuleb spordikuulsuste jõuluturniir

Aastast 2004 mööda Eestit tiirelnud tuntud heategevuslik jõuluüritus jõuab sel aastal otsapidi Kuressaarde, kui 26. detsembril toimuval turniiril saab spordihoones paljude muude mõõduvõtmiste kõrval näha ka Gerd Kanteri ja Allar Raja vahelist vehklemismatši.

Laansoo Motokrossi Team MTÜ korraldatav üritus küsis 3500 eurot toetust ka Saaremaa vallalt ning tõenäoliselt selle ka saab. Läbirääkimised ürituse osas toimusid kultuuri- ja spordiosakonna juhi Mihkel Tamme sõnul juba 2018. aasta alguses.

“Üritusel saavad emad-isad ja lapsed suhelda meie spordikangelastega, neid nähakse natuke humoorikas ja inimlikus võtmes võistlemas sellistel rahvalikel spordialadel, nagu joonejooks, raamil rippumine, raskuse hoidmine jne,” kirjutas klubi esindaja Juhan Laansoo vallavalitsusele.

Õhtut on aastaid juhinud Ott Kiivikas. Võistlustulle astuvad teiste seas Saaremaa võrkpallurid, Kristina Kuusk, Nikolai Novosjolov, Raigo Kuusnõmm, Saskia Alusalu ja Magnus Kirt. Üks vahealasid on vehklemine, kus vastamisi lähevad Gerd Kanter ja Allar Raja. Turniiri oksjoni tulu läheb sellel aastal heategevuslikule “Jõulutunnelile”.

Print Friendly, PDF & Email