JUHTKIRI: Tee apteeki (2)

Kui Kuressaare perearstikeskus viis aastat tagasi bussijaama lähedal asunud majast linna teise otsa kolis, tegi see meele mõruks mõnelgi patsiendil. Muutus ju nende jaoks, kes pidid maalt bussiga linna tohtri juurde tulema, teekond arsti juurde pikemaks.

Perearstikeskuse apteek jäi aga klientide rõõmuks senisesse asukohta alles. Kuigi Kuressaare pole teab mis suur ja apteeke leidub vaata et iga nurga peal, siis bussijaamast kiviviske kaugusel on neist ainult üks. Eakad inimesed, kes tervisega kimpus või kel liikumisega raskusi, ei pea nuputama, kuidas kõige väiksema vaevaga ravimeid ostma pääseda.

Uuest aastast sulgeb paarkümmend aastat peatänava ääres tegutsenud apteek siiski uksed. Kas samast asukohast ka edaspidi ravimeid ja tervisetooteid osta saab – eks tulevik näita.

Print Friendly, PDF & Email